Ivana Gottová má ochránce, ten přiznal obavy: Ať udělá cokoliv, jedné věci se vdova nevyhne!

Ivana Gottová ukázala fanouškům obálku připravované knihy. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. června 2023 10:00

Uplynuly už více než tři roky od smrti Karla Gotta, ale vdova Ivana je dál pod drobnohledem. Zastal se jí proto moderátor a miliardář Jaromír Soukup, který si však dobře uvědomuje mnohá úskalí.

Soukup ve vysílání poznamenal, že máme potřebu se ke Gottové neustále vracet. "Všichni očekávají, jakého partnera si najde. Co dělá, jak naloží s pozůstalostí po mistru Gottovi, jestli neprodá jejich dům na Bertramce," vyjmenoval pár věcí. 

Vdova po legendárním zpěvákovi má podle miliardáře plné právo vést si svůj život. "Je to mladá žena, panu Gottovi dala dvě děti, vzorně se o něj starala až do konce," poznamenal podle týdeníku Sedmička. 

Lidé podle Soukupa zřejmě mají pocit, že Gottová - stejně jako její muž - patří tak trochu nám všem. "Trochu se obávám, že ať udělá cokoli, co se jen malinko vzdálí od ochrany jména pana Gotta a pokračování v jeho odkazu, tak se to setká s kritikou," konstatoval.

"Předpokládám, že časem si nějakého partnera najde. Ona se ale kritice nevyhne a její nový partner zase srovnání s panem Gottem," dodal partner Agáty Hanychové. 

Témata: Ivana Gottová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)