Veronika Žilková a Martin Stropnický se rozvedli!

Veronika Žilková a Martin Stropnický 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. června 2023 21:47

Je hotovo! Herečka Veronika Žilková a diplomat Martin Stropnický se dnes oficiálně rozvedli. Dohodu podepsali před budovou Justičního paláce v Praze Na Míčankách.

"Měli jsme připravenou dohodu, kterou jsem iniciovala já. Zaprvé nemám peníze na právnické zastupování, zadruhé mě to celé traumatizuje. Kordulka navíc brzy oslaví osmnácté narozeniny, a pokud bych soud neukončila a neustoupila návrhům, mohla by tu stát proti svému otci," řekla herečka pořadu ShowTime.

"Dohoda je pro pana Stropnického výhodná, pro mě a Kordulku ne. Ale to nevadí," dodala pro CNN Prima News. K podpisu dohody přitom došlo na kamenném podstavci plotu, který stojí u vchodu do Justičního areálu v Praze Na Míčankách.

Stání u soudu totiž nahlášení bomby v areálu a všichni přítomní museli budovu evakuovat.

Žilková a Stropnický si řekli "ano" před 15 lety, již o tři roky dříve se jim narodila dcera. Jejich vztah v roce 2007 zásadně prověřila smrt syna Melichara jen pár měsíců po porodu.

Jejich vztah ale v posledních letech komplikovalo odloučení způsobené diplomatickou misí Stropnického v Izraeli, kde dělá velvyslance České republiky.

Nakonec se oba rozešli a skončili u soudu, kde Žilková řešila především financování života jejich dcery Korduly. 

Témata: Veronika Žilková Martin Stropnický