Hvězdná Výměna manželek s Koktovými: Ornella se otáčela v restauraci, Josef měl klid!

Ornella Koktová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. června 2023 8:38 | Aktualizováno: 8. června 2023 8:39

Josef a Ornella Koktovi byli hlavními hvězdami středeční epizody Výměny manželek, žádné drama se však nekonalo. Oba se totiž náramně popasovali s natáčením, které se obešlo bez jakýchkoliv kontroverzí.

Josef to měl svým způsobem jednodušší, protože zůstal doma a za ním přijela "náhradní manželka" Verča, pro kterou se rozpovídal o počátcích vztahu se svou ženou. "Neměl jsem skoro nic. Řekl jsem jí, že jde do starýho chudýho chlapa, ať si to uvědomí," zavzpomínal. 

Dvojice spolu vycházela dobře, až tak, že si Verča jednou přála mít více povinností. "Děláš toho dost, tak aspoň to prádlo můžeš nechat na mně," řekla Pepovi, který neprotestoval. "To je úžasný." 

Nakonec došlo i na výlet na zámek nedaleko Plzně, ačkoliv se všemi třemi dětmi. "Deset dní uteklo jako voda a Veronika byla skvělá. Starala se o všechny, vařila. Bylo to, jako když chlap, který vydělává peníze, má manželku na mateřské a ta se stará o domácnost," konstatoval Kokta na závěr. 

To Ornella se na nové adrese musela zapojit do pracovního procesu v rodinné hospodě. A slyšela chválu. "Nebojí se práce a hecne se. Dala to úplně s přehledem," zaznělo z úst "náhradního manžela" Michala. 

Slavná trojnásobná maminka podotkla, že restauraci by opravdu vlastnit nechtěla. Navíc přiznala, čeho se v kuchyni štítí. "Mám problém, že se strašně děsím vlhkých houbiček. Přijdou mi nechutné," nechala se slyšet.

"Můj cíl je samozřejmě vydělávat velký prachy. Protože vím, jak je to fajn je mít. A zároveň je to velký motor, chci dosáhnout hodně v podnikání," sdělila Ornella před kamerami. S Michalem se ve volném čase podívali na paddleboardy. 

Co bylo po Výměně?

Veronika a Michal měli po natáčení na hvězdný pár jasný názor. "Je to úplně normální rodina. Nic zlého nedělají. Nejsou povrchní, dá se s nimi posedět a pokecat," řekli Nově. Zaskočil je jen věkový rozdíl. "Ale oni spolu jsou sehraní, když tam člověk je, tak to pozná, takže nakonec úplně v pohodě," doplnila Veronika. 

Obě rodiny se nadále pravidelně stýkají, volají si a navštěvují se. Ulehčilo to stěhování Koktových. "Momentálně bydlí kousek od nás," prozradil Michal. 

S manželkou se aktuálně díky dospělé dceři těší na vnouče. "Nikolka nám udělala radost, takže budeme babička s dědou," dodala Veronika. 

Témata: Výměna manželek Ornella Koktová Josef Kokta