Dětmi milovaný Michal Nesvadba čelí kritice: Přemrštěná cena lístků? Zastal se ho Mareš!

Michal Nesvadba 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. června 2023 10:40

O2 arena už rozhodně není jen pro zahraniční hvězdy a ty největší tuzemské. Na největší českou halu si letos troufne také dětský bavič Michal Nesvadba, jenže na jeho hlavu se snáší kritika. Z jakého důvodu? A proč se ho zastal Leoš Mareš?

Nesvadba má v O2 areně vystoupit mezi Vánocemi a Silvestrem, konkrétně 28. prosince. "Velkolepá, jedinečná, neopakující se dvouhodinová show pro celou rodinu! To je můj Poslední příběh aneb Záhada mizejících hraček," napsal před pár dny na instagramu.

Jenže mnoho lidí se v posledních dnech ozvalo kvůli cenám vstupenek. Startují na 690 korunách za dítě a 990 za dospělého, za nejdražší lístky se ale platí téměř pět tisíc. 

"Michala tyhle zprávy mrzí," prozradil Leoš Mareš. Podle jeho názoru jsou ceny velmi dobré. "Všechno dole u plochy. Obrovská produkce. Velké množství účinkujících plus obří led stěna," vysvětlil.

"4990,- stojí VIP experience se setkáním s Michalem a dalšími aktivitami před Show a po Show. Je to omezená edice vstupenek, kterých je pouze 90," vzkázal moderátor kritikům. 

Témata: Michal Nesvadba Leoš Mareš