Monika Bagárová přiznala, že stále kojí: Neumím to rozseknout!

Monika Bagárová s dcerou o Vánocích. Fanouškům však na fotce někdo chybí. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. června 2023 19:09

Monika Bagárová je především maminkou na plný úvazek, ale v jedné věci se to možná projevuje trochu negativně. Sympatická zpěvačka totiž přiznala, že se jí nedaří skončit s kojením dcery.

Průvodkyně pořadem Mámy sobě, moderátorka Andrea Antony, přesně ví, co je pro maminky důležité, jaké triky a tipy jim pomohou usnadnit život a zvednou náladu. Se zpěvačkou Monikou Bagárovou si povídala nejen o délce kojení, ale také o tom, jak svobodná maminka může randit a kdy je dobré dítě seznámit s partnerem.

Zpěvačka Monika Bagárová (28) zatím nechce přijít o svůj rituál s dcerou Rumiou (3). Stále ji kojí při usínání. Monika si přitom uvědomuje, že skončit s kojením by oběma pomohlo. Zatím se totiž nestalo, že by zpěvačka nechala Ruminku přespat u prarodičů. Vždy je v noci s ní. 

„Rodina už se mnou o tom nemluví, protože ví, že je to zbytečný. Je to taková věc, se kterou bojuju jako máma. Já vlastně to kojení mám ráda, je to takové emoční spojení s dítětem a neumím to úplně rozseknout, abychom přestaly,“ přiznává zpěvačka v pořadu Mámy sobě. Monika si přitom už vyhledávala různé rady na internetu, jak skončit s kojením, ale vždy marně. Jednou, když už to vypadalo nadějně, Monika neustála situaci. 

„Bylo období, kdy jsme byly čtrnáct dní doma, byly jsme nachlazené a Ruminka chtěla kojit třeba osmkrát za den. Já byla úplně hotová, protože to bylo každou chvilku. Tak jsem se na internetu dočetla jeden tip, vyzkoušela ho a ono to zafungovalo. Jenže jak jsem byla vyčerpaná a unavená, tak jsem to večer nevydržela a dala jí napít,“ popisuje Bagárová. Jaký tip z internetu se jí osvědčil?

Kromě toho může být právě Monika vzorem pro ostatní maminky – v situaci, kdy netuší, jak seznámit své dítě s novým partnerem. Po svém boku má partnera Lea, který chce svůj volný čas trávit s ní a Rumiou. „Nečekala jsem, že takového člověka potkám tak brzy. Dokonce jsem počítala i s variantou, že třeba už nikdy s nikým nebudu,“ řekla zpěvačka v pořadu Mámy sobě. Ruminka zná Lea od prvního dne, a ani u prvního rande nemohla chybět. Monika se definitivně rozešla s Ruminčiným otcem, zápasníkem Makhmudem Muradovem (33), když byly holčičce dva roky.

Zatímco seznámení s Leem a Ruminkou proběhlo velmi přirozeně, tak s Machovou novou přítelkyní, účastnicí reality show Love Island Sabinou Karáskovou, setkání ještě neproběhlo.

Témata: Monika Bagárová