Iva Pazderková kvůli příteli odjede z Česka!

Iva Pazderková 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. června 2023 21:29

Herečka Iva Pazderková už je skoro rok zamilovaná do svého tureckého přítele. Štěstí jim ale zatím příliš nepřeje a tráví spolu poměrně málo času.

Seznámili se při natáčení Survivoru, od té doby ale uteklo spoustu měsíců a podle všeho zatím neměli možnost spolu trávit příliš času.

Herečka se proto rozhodla, že celý červenec stráví v Turecku s přítelem. "Konečně po dvou letech, když nepočítám Survivora, se dostanu k moři," řekla serveru super.cz.

"Pojedeme na osm dní, ale ten zbytek strávíme v Ankaře, protože musí chodit do práce. Těším se tam moc. Ode všeho si odpočinu," dodala.

Uvědomuje si, že v zemi není situace příliš lehká, a to jak po ničivém zemětřesení, tak po po politické stránce. "Dotýká se to jeho přátel a jejich rodin, teď je ta nejtěžší fáze, kdy ten největší šok pominul a teď je potřeba řešit a napravovat, do toho volby, které jsou také náročným obdobím," řekla.

Dodala, že by si přála mít svého přítele v Česku, na to ale musí být pro úřady věrohodný a dostat turistická víza. To se mu zatím nepovedlo.

Témata: Iva Pazderková