Svatba Kolečka a Vignerové: Modelka promluvila o důvodech!

Aneta Vignerová a Petr Kolečko si dali prvomájovou pusu. 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. června 2023 15:27

Od svatby Anety Vignerové a Petra Kolečka uplynulo téměř čtvrt roku a modelka konečně vyšla s pravdou ven. Proč se rozhodli vzít?

Svatba scenáristy a modelky proběhla potají na Staroměstské radnici téměř před třemi měsíci. Přitom jen pár dní před tím se Kolečko objevil na předávání Českých lvů s úplně jinou ženou. 

Manželství tak přišlo velmi nečekaně, a ani dnes nechce modelka prozradit proč. "Že to bylo takhle narychlo, je jen naše věc. A chceme si to nechat pro sebe, protože není na místě vytvářet další zla, spekulace nebo blbiny, už toho bylo dost. Každý z nás si zaslouží trochu toho klidu," řekla Blesku.

"Já jsem vlastně ráda, že to bylo takhle rychlé, protože si na nějaké honosnosti díky své práci už nepotrpím. V duchu jsem si vždycky přála mít svatbu s partnerem jen pro sebe a skočit na radnici. A ono se to splnilo, aniž by člověk nějak očekával, chtěl, ty věci prostě nějak plynou v životě," dodala.

Přiznala také, že přebrala i příjmení svého muže, celým jménem se tak jmenuje Aneta Kolečko Vignerová. "Na druhou stranu mám ráda i své dívčí příjmení, tak jsme se na tom takhle s Peťou domluvili, přišlo mu to fajn a vtipný," řekla,

Témata: Petr Kolečko (scénárista) Aneta Vignerová