Jana Uriel Kratochvílová šokuje! Nevadí ji vypít vlastní moč!

Jana 5

Autor: Lelková, stars24.cz

10. července 2018 18:06

Extravagantní česká zpěvačka Jana Kratochvílová (65), přezdívaná Uriel, se proslavila hlavně díky svým hitům Stín kapradiny, Milování za svítání nebo Dlouhá bílá žhnoucí kometa. V talk show Luboše Xavera Veselého se tentokrát rozpovídala na pikantní téma!

Kratochvílová v osmdesátých letech emigrovala do Anglie, a po pár letech se z éterické zpěvačky stala rocková zpěvačka s velmi vytříbeným vkusem na oblékání, ale i na životní styl. V talk show Luboše Xavera Veselého na televizní stanici XTV prozradila, co všechno její „jiný“ životní styl obnáší!

„My vegani máme tak pročištěný systém, že naše moč voní. Kytičkama a jablkama. Protože jsem ryzí vegan, je to úplně čiré. Můžete to použít jako voňavku, to už Jirka si všiml,“ řekla v pořadu X talk. Jiří Hrubeš je dlouhodobý partner Kratochvílové.

„Čůrání se dát i pít. Kdybyste byl na poušti, je to léčba. Když jste v místě, kde není voda, můžete použít vlastní moč," rozpovídala se Kratochvílová o trochu jiné alternativní léčbě pomocí vlastní moči.

Témata: Jana Uriel Kratochvílová Hudba