"Je toho na můj žaludek moc!" Ondřej Brzobohatý podává na Kuchařovou ŽALOBU!

Ondřej Brzobohatý 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. května 2023 21:33

Kauza, která už týden otřásá českým internetem, nabírá na obrátkách. Hudebník a herec Ondřej Gregor Brzobohatý se podle své bývalé manželky v soukromí rád převléká za ženu. Hudebník svou zálibu sice přiznal, i on ale přidal pár peprných informací o Taťáně Kuchařové. Teď ale celá hádka graduje žalobou!

"Je toho na můj žaludek vážně příliš. Už se v rámci kauzy Kuchařová vs. Brzobohatý útočí i na mou rodinu a celá záležitost tím klesá pod tu nejnižší úroveň veřejného praní špinavého prádla. Rád bych tedy svým následujícím prohlášením ukončil vše jednou provždy," napsal na facebooku.

Dodal, že jeho podmínkou pro zveřejnění rozhovoru, při kterém byl s obsahem církevní žaloby konfrontován, bylo, aby se i přes logickou dedukci, kdo stál za podstrčením veškerých materiálů Blesku, s naprostou jistotou utvrdil v důkazech, které by vedly přímo k Taťáně.

"To se stalo! Viděl jsem na vlastní oči vše, co jsem vidět musel, abych si byl jistý, že mé obvinění Taťány z tohoto činu může a hlavně by mělo spatřit světlo světa. Daň za to byly nepříjemné intimní otázky týkající se lživých a skandalizujících obvinění v žalobě, na které jsem otevřeně odpovídal. Nikdy bych nenechal rozhovor s ukázáním na viníka zveřejnit na základě domněnky, nebo pokud bych si nebyl stoprocentně jistý, že právě Taťána Kuchařová je tím, kdo žalobu úmyslně zveřejnil. A ano, poskytnutí takového dokumentu médiím se rovnou počítá jako samotné zveřejnění, kterému jsem se já zkrátka už musel bránit. Tenhle fakt žádná právnická klička nevyvrátí," napsal.

"I přesto, že pravda vyšla najevo, Taťána ji dál bezostyšně popírá ve svých lživých prohlášeních psané evidentně advokátní rukou, ve kterých se snaží vinu hodit na mě a od podstaty věci odvést pozornost. Respektuji, že Blesk ctí ono novinářské pravidlo, když musí za každou cenu krýt zdroj, ale já nemusím ctít mlčenlivost několika svědků, kteří byli do celé kauzy Taťánou namočeni. Proto na Taťánu Kuchařovou podávám k civilnímu soudu žalobu za pomluvu, aby se pravda definitivně i u soudu potvrdila a zastavila se tak centrifuga spekulací," doplnil.

Šoubyznysem v tomto týdnu hýbe kauza kolem zveřejněných detailů žaloby, která se týká církevního rozvodu exmanželů Ondřeje Brzobohatého a Taťána Kuchařová. Hudebník se navíc musel bránit dalším nařčením v médiích. Kromě převlékání se se objevily například i zprávy, že Kuchařová v době covidové pandemie, kdy to umělci neměli jednoduché, finančně podporovala nejen tehdejšího manžela, ale i jeho sestru. Brzobohatý to ale odmítá.

Témata: Ondřej Brzobohatý Taťána Kuchařová