Kuchařová: Jsem obětí kyberšikany! A na rozdíl od vás tolerantní, vzkazuje lidem

Taťána Kuchařová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2023 9:19

Právě končící týden přinesl nové napětí do sporu mezi Ondřejem Brzobohatým a Taťánou Kuchařovou. Modelka tvrdí, že se do anulace církevního sňatku nechce vyjadřovat, ale opět to porušila. Přišlo totiž "příliš vážné téma", které nemohla nechat bez reakce.

Kuchařová na instagramu uvedla, že čelí kyberšikaně, která má několik rovin. "Jednou z nich je obviňování z homofobie. Právě tahle část se mě obzvlášť dotýká," svěřila se.

Miss World 2006 připomněla svou práci v neziskové a lidskoprávní oblasti, kdy podle svých slov bojuje za práva žen a menšin a podporuje manželství pro všechny. "Nevěřila jsem, že se na to všechno dá tak rychle zapomenout," posteskla si. 

"Stačil jeden rozhovor, kde mi někdo jiný dává slova do úst, a najednou je všechno pryč," poznamenala modelka.

Kuchařová zdůraznila, jak se věci mají. "Nikdy jsem nepoužila slovní spojení sexuální deviace a nikoho jsem neposílala k sexuologovi, nadto z údajného strachu, že je homosexualita dědičná," vyjmenovala.

"O moc absurdnějším obviněním jsem nečelila (a že jich v uplynulém týdnu bylo). Na rozdíl od všech lidí, kteří v rámci vyjádření podpory jednomu pošlou vlnu nenávisti druhému a přijde jim to normální, jsem skutečně tolerantní," dodala. 

Témata: Taťána Kuchařová