V Písařovicové má poklad: Takhle se moderátorka zastala Brzobohatého!

Daniela Písařovicová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. května 2023 15:05

Na čem zřejmě Ondřeji Brzobohatému v těchto dnech opravdu záleží, je podpora partnerky Daniely Písařovicové. Známá novinářka a moderátorka prozradila, jak vstřebává dění kolem svého milého v posledních dnech.

V médiích se totiž objevil text žaloby, kterým chce Taťána Kuchařová dosáhnout církevního rozvodu s Brzobohatým. "Když narážky na exmanžela trvají déle než rok, je to jednoduše příliš," zhodnotila Písařovicová nejnovější vývoj v rozhovoru pro Blesk.

Zároveň prozradila, že její partner se bývalé ženy dlouho zastával. "I přesto, že si o sobě četl, jaký je patologický lhář nebo toxický narcis. Opakoval, že to byl on, kdo inicioval rozvod a ta opuštěná je Taťána, a to je třeba ctít," uvedla někdejší tvář zpravodajství ČT.

O tom, že se hudebník jako tzv. drag queen převléká za ženu ví novinářka od prvního setkání. "Bavili jsme se o svých zálibách. S nadšením mi o tom vyprávěl. A ukazoval mi i fotky," svěřila se.

"Tiffany je přátelská a vtipná, ostatně stejně jako Ondra. Jeho pestrá osobnost a hravost mě baví o to víc," dodala Písařovicová. 

Témata: Daniela Písařovicová Ondřej Brzobohatý Taťána Kuchařová