Kuchařová vrací úder: Žaloba na veřejnosti? Může za to Brzobohatý, naznačila!

Ondřej Gregor Brzobohatý s exmanželkou Táňou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2023 9:20

Vyhrocený spor mezi slavnými exmanželi pokračuje. Taťána Kuchařová ve středu "ještě jednou a naposledy" důrazně odmítla, že by právě ona poskytla bulváru text církevní žaloby. Obvinila z toho naopak Ondřeje Brzobohatého.

Kuchařová to podle svých slov nemohla být, protože je to morálně pokleslé a chybí pro to sebemenší důvod. "Mým jediným cílem bylo a i nadále je anulovat náš církevní sňatek. Soud teprve proběhne a je neveřejný," napsala na instagramu.

Jak zmínila, zveřejnění žaloby je porušením církevních předpisů a vede k oslabení pozice v rámci řízení. "Zveřejňovat jakékoli detaily je tedy proti smyslu tohoto řízení a jen bych tím mohla ohrozit cíl, který sleduji. Žalobu jsem podala před více než půl rokem a není jediný důvod, proč bych ji měla zveřejnit právě teď, když věc nebyla dosud projednána," podotkla a pustila se do bývalého manžela.

"Přesně to ale ve výsledku udělal Ondřej, který otevřeně komentuje osobní věci a detaily žaloby," pokračovala. Podle modelky měl říct, že jde o soukromou věc, jejíž zveřejnění se nepřeje. Pak by deník nemohl text zveřejnit. 

"Tohle pokračovaní 'telenovely Brzobohatý – Kuchařová', jak ho sám nazývá, se nikdy nemuselo veřejně odehrát," poznamenala Miss World 2006. 

Podle Kuchařové známé osobnosti dobře vědí, že zveřejnění podobně citlivého materiálu je nehorší možná věc. "Existuje mnoho ukázkových příkladů, které to prokazují. Ani z tohoto pohledu skutečně není v mém zájmu, abych cokoli zveřejňovala," vysvětlila.

Bývalá manželka Brzobohatého se k celé věci do anulace církevního sňatku nechce dál vyjadřovat. "Kanonický rozvod je posledním logickým krokem, jak upřímně a pravdivě uzavřít tuto kapitolu," sdělila. 

"Přála bych všem, aby nesoudili něco, o čem neví, jak ve skutečnosti bylo a jak se odehrávalo za zavřenými dveřmi. Realita může být odlišná od veřejné image. Těm, co dokáží číst mezi řádky a vyjadřují mi podporu, moc děkuju!" dodala Kuchařová. 

Témata: Taťána Kuchařová Ondřej Brzobohatý