Brzobohatého podpořila maminka Hana: Miluji tebe i Tiffany!

Ondřej Brzobohatý 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. května 2023 11:50

V nelehkých chvílích se Ondřej Brzobohatý může spolehnout na své nejbližší. Po partnerce Daniele Písařovicové a sestře Role mu podporu ve sporu s exmanželkou Taťánou Kuchařovou vyjádřila také maminka Hana Gregorová.

Příspěvek na sociální síti začala slovy, že život přináší výhry i zklamání, bez nichž by byl nudný a monotónní. "Jsem na tebe pyšná, jak jsi správný chlap, a že jsme z tebe, s tvým úžasným otcem, vychovali slušného člověka a skutečného gentlemana," napsala Gregorová a nepřímo zmínila Radka Brzobohatého. 

Slavný syn se podle neméně známé maminky choval k partnerkám vždy velkoryse. Jak ale konstatovala, občas byl zaslepený láskou. "To je láska, se kterou ruku v ruce občas kráčí zklamání. Pro mě je důležité, že jsi teď šťastný a spokojený a navzdory všemu si nezanevřel na lásku," podotkla.

"Tvůj otec by byl na tebe pyšný, i na tvou práci, kterou rozdáváš radost druhým. A znáš jeho krédo, které ti často opakoval: Jen se nepos*at! Tak se toho drž, život jde dál a stojí za to, žít ho naplno," pokračovala herečka.

Na závěr připojila jasný vzkaz. "Miluji tě, můj nejdražší, i Tiffany, láskou přenesmírnou, a dokud budu žít, je zde moje náruč, která tě bude chránit vždy, když to budeš potřebovat," dodala Gregorová. 

Témata: Hana Gregorová Ondřej Brzobohatý