Anna K. o nepříjemných následcích rakoviny: Říkám si, jestli to mám zapotřebí!

Anna K. 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. července 2018 19:58

Zpěvačka Anna K. letos v lednu dokončila druhou léčbu rakoviny, která se vrátila po osmi letech. Přestože zákeřnou nemoc opět porazila, neznamená, že by byla úplně v pořádku!

Zpěvačka přiznala, že i po ukončení léčby cítí obrovskou únavu. Navíc jí otéká paže, její tělo zadržuje vodu a hlavně prodělaným chemoterapiím vůbec nesmí na přímé slunce! Má proto obavy, jak zvládne koncertování na blížícím se festivalu.

Už za týden totiž začíná putovní festival Létofest, na kterém bude Anna K. vystupovat.„Máme takové časy, které se mi na hraní moc nezdají – zvlášť v takovém vedru. Jednou tam mám termín dokonce ve třináct hodin,“ postěžovala si magazínu Sedmička.

Modlí se proto, aby v dobu jejích vystoupení nesvítilo slunce. Kvůli dvanácti chemoterapiím, které podstoupila, se musí sluníčku vyhýbat. „Nosím svoji oblíbenou černou. Košile s dlouhými rukávy, kalhoty, kšiltovku a brýle. Když je venku třicet stupňů, je to teda peklo,“ popsala, jak se chrání.

Přestože bude její program náročný, Anna K. dodává, že ji vystupování před lidmi nabíjí energií a dodává ji chuť do života. „Říkám si, jestli to mám zapotřebí. Ale pak si řeknu, že mám. Ta energie z lidí, co na tom koncertu je, je ohromná,“ pochvaluje si.

Zavzpomínala také na nedávný koncert v Ústí nad Orlicí, „To byl tak úžasnej koncert, že přestože mi bylo celej den vedro a byla jsem otrávená, že nemůžu být s pejskem u vody ve stínu, musela jsem čtyři hodiny zpátky sedět v autě, ten okamžik hrání a přenosu energie byl fakt nádhernej. Já okolo toho vždycky pindám, že už nemůžu, nikam nechci a nechci nic dělat, ale je to proto, že jsem prostě unavená. Ale já mám po tom všem nárok na to být unavená,“ dodala Anna K.

Témata: Anna K. rakovina