Bolestivé zranění na dovolené! Eva Decastelo se pochlubila bujnou hrudí, pak se to ale zvrtlo!

Eva Decastelo 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. července 2018 23:53

Herečka a moderátorka Eva Decastelo vyrazila do Řecka. Zpočátku idylická letní dovolená se ale záhy změnila, Eva se totiž nepříjemně zranila! A jak přiznala, šlo o zranění opravdu bolestivé!

Eva Decastelo vyrazila k moři i z celou rodinkou. Zpočátku to vypadalo na idylku. Eva se pochlubila na Instagramu svým hrudníkem a pak i postavou v plavkách, kterou si ale mírně přikryla dětským lehátkem. „Tím nafukovacím zakrývám břicho, boky, celulitidu a zadek a stejně mi to jemně vyčuhuje,“ žertovala.

Jenže pak se to trochu zvrtlo a herečka a moderátorka v jedné osobě se nepříjemně zranila! „Tak jo. To chceš. Zlomený prst na noze! A jak? Při vstávání z lehátka u moře! Darwin by měl radost,“ postěžovala si. „Bolí to jako sviňa,“ přiznala.

Ke zranění Evy se na sociálních sítích vyjádřil i její manžel René. „Jako každý rok jsme udělali mega útratu v lékárně, jenže tentokrát ne kvůli dětem. Evi si zlomila prst na noze při vstávání z lehátka na pláži,“ prásknul René Decastelo.

Jeho ženu to příliš nepotěšilo. „Miluju svého manžela. Jediné, co dává na fcb, je jeho sbírka retro podivností a po dnešku ještě info o tom, jaké jsem střevo,“ komentovala jeho status.

Témata: Eva Decastelo