Pikantní přiznání Brzobohatého pod tlakem od Kuchařové: Převlékám se za ženu!

Ondřej Gregor Brzobohatý s manželkou Táňou. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2023 11:03

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý mají nevyřízené účty i po rozvodu. Modelka chce, aby byli rozvedeni i před Bohem, přičemž neváhá použít cokoliv. Hudebník tak musel přijít s pikantním přiznáním v reakci na ostrá obvinění.

Blesk se dostal k církevní žalobě ze strany exmanželky a s obsahem dokumentu Brzobohatého konfrontoval. Podle listu se v něm mimo jiné píše, že Brzobohatý "není sexuálně vyhraněn".

"Neměl jsem nejmenší tušení, že by to mohlo dojít až sem," podotkl muzikant, který tvrdí, že obsah žaloby je lživý, proto se musí bránit. 

Brzobohatý uvedl, že mu Kuchařová hrozila, že pokud se s ní rozvede, tak ho ona zničí. "Vůbec mě nenapadlo, jak a skrze co by toho vůbec mohla být schopná. Teď to vidím. Jen tomu vůbec nerozumím," poznamenal.

K zásadnímu bodu žaloby sdělil, že o své sexualitě nikdy nepochyboval. "Má orientace je a vždy byla heterosexuální," zdůraznil. Následně přiznal, že dělá tzv. drag queen a převléká se za ženu. 

"Může to někomu připadat zvláštní nebo divné, ale já se u toho skvěle bavím a náramně odreaguju. Rozhodně to ale nemá vliv na mé duševní zdraví nebo moji sexuální orientaci," konstatoval hitmaker.

Brzobohatý dále prozradil, že ho tehdejší manželka "vyslala" k sexuoložce. Co mu odbornice řekla? "Přesně to, co jsem už předtím tvrdil Taťáně já – nejsem homosexuál a není to dědičné," svěřil se.

Pokračovatel slavné umělecké rodiny si jako drag queen nechává říkat Tiffany Richbitch. "To křestní je inspirováno mým milovaným filmem s Audrey Hepburnovou Snídaně u Tiffanyho. A Ritchbitch je vtipným odkazem na mé příjmení," vysvětlil s tím, že jde o nadsázku.

Podle Brzobohatého nejde o žádný coming out. "O úlevě bude řeč, až mi dá Taťána konečně pokoj," dodal. 

Témata: Ondřej Brzobohatý Taťána Kuchařová