Karlos Vémola: Po Oktagonu ho odvezli do nemocnice!

Karlos Vémola 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. května 2023 19:17

Jak už stars24.cz informoval, dlouho očekávaná odveta mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem nedopadla pro Terminátora dobře. Zřejmě ho prohra pořádně zasáhla, protože od zápasu o něm nikdo nic nevěděl. Ondřej Novotný, promotér Oktagonu, později uvedl, že Vémola byl odvezen do nemocnice, a varoval fanoušky před nadávkami vůči jeho rodině.

Pětikolovou bitvu Kincl vyhrál na body a po pěti letech se tak fanoušci dočkali odvety, kterou Kincl ovládl. Vémola nakonec z klece odešel, Kinclovi nepodal ani ruku a dokonce se neobjevil ani na tiskové konferenci.

"Po zápase, stejně jako s Atilou, zmizel a nedokázal mluvit, ale chtěl stejně jako tehdy přijít na tiskovku, jakmile se dá dohromady. Místo toho jej odvezli do nemocnice," napsal Novotný na Instagramu.

Po zápase přitom nikdo nevěděl, jak je na tom ani kam se poděl. "V každým případě s ním není nic dobrého po mentální stránce," řekl Novotný, který se následně na sociální síti zamyslel nad tím, jestli bude třetí zápas.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ondrej Novotny (@ondrejnovotny)

"Dokáže se Karlos vrátit? Je to otázka peněz, zájmu…" uvedl s tím, že Patrik je vítěz a Karlos poražený. "Patrik si může užívat a Karlos musí trpět," napsal.

"Ti dva mohou zůstat v osobní rovině. Řekli si toho tolik, ze to možná ani jinak nejde. My ostatní bychom, ale měli slavit či smutnit s nimi na úrovni. Klidně Karlosovi nadávejte a pište i nenávistné vzkazy. Jsme ve hře, ve které jsme si na to všichni zvykli a víme, že je to už smutná součást hry, které se nevyhneme. Ale prosím vynechme rodiny," dodal.

Novotný podotkl, že Karlosův osobní život je prakticky veřejný. "Ano, vybral si to a jde s kůží na trh se vším dobrým i zlým, co to přináší. Ale myslím, že vše by mělo mít meze, a když jsem viděl některé reakce a osobní útoky na jeho ženu a tím pádem rodinu, tak to už je právě za tou čarou," podotkl.

Témata: Karlos Vémola