Felix Slováček promluvil o fotografii, kvůli které se mu smálo celé Česko: Asi jste ji nepochopili!

Felix Slováček 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. července 2018 16:04

Felix Slováček se s odstupem několika týdnů vrátil ke kontroverzní fotce, na kterému jeho mladá milenka Lucie Gelemová klečí u nohou. Podle jeho slov význam snímku nikdo nepochopil!

Když Gelemová zveřejnila fotografii z Kréty, na které Felixovi doslova klečí u nohou a hledí na něj jako na boha, vyvolala pořádný rozruch. Řada známých osobností se páru vysmála, internet zaplavily parodie fotky.

Oblíbený hudebník je z reakcí okolí rozpačitý. Podle něj došlo k nedorozumění. „To byla taková legrace. Důležité také bylo, co bylo pod fotografií napsané,“ říká Slováček.

„Tuto fotografii jsem "organizovala" já a povedla se. Povedl se i Felixův narozeninový koncert, který jsem ovšem ne(spolu)organizovala. Poděkování patří pořádající agentuře SVJ a především panu Zdenku Jansovi. Zdravíme z Kréty,“ psala pod snímkem Gelemová.

„Já jsem zjistil, že tady běhají moje fotky a to, co pod fotografií bylo napsané, se vytratilo. To si myslím, že je špatně,“ zlobí se Felix. Jaké sdělení má na mysli, ale neprozradil. „Já bych se k tomu nevracel. Nechám to historii,“ dodal Slováček pro server Expres.

Přes všechny posměšky a kritiku se ale Felix za fotku s Lucií nestydí. „Fotku si dám do alba. Proč ne? Je to sranda,“ uzavřel Slováček.

Témata: Felix Slováček Lucie Gelemová