Zuzana Belohorcová má problém: Kvůli synovi nesmí zůstat v Česku!

Zuzana Belohorcová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. července 2018 13:42

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (42) sice žije s rodinou ve Spojených státech, každý rok však jezdí do Čech za rodinou a přáteli. Kvůli synovi se ale nemůže dlouho zdržet, nedovolují jí to totiž zákony!

Blondýnka, která se proslavila díky moderování lechtivého pořadu Peříčko, se před dlouhými roky přestěhovala do Miami na Floridě, kde její manžel Vlasta Hájek podniká. „Je to dokonalé místo na život. Často chodímena večírky i tam, ale je to jiné. Tam žijeme takový úplně pohodový rodinný živo,“ básnila Belohorcová v rozhovoru pro iDnes.cz.

A zatímco bývalá moderátorka s dcerou Salmou (8) jsou v USA na tatínkovo business vízum, syn Nevio (4) se už v USA narodil, takže má jako jediný z rodiny americké občanství.

A to je problém! „Každý rok se těšíme, až se vrátíme do Čech a na Slovensko. Užíváme si to tu s rodinou, babičkami, dědou a tetičkami. Jedeme pozdravit všechny přátele, kamarády a můžeme těšit zase do toho našeho klidu,“ vysvětluje. Jenže to má háček. „Podle pravidel syn, který má americké občanství, tady nemůže být víc jak tři měsíce. Mají totiž určené, kolik dnů mohou Američané trávit čas mimo USA,“ prozradila Belohorcová. A přestože se do Česka i na Slovensko ráda vrací, trvale už by tu žít nechtěla. „Každý rok hrajeme loterii o zelenou kartu. Pevně věříme, že se to jednou podaří. Do budoucna si neumím představit, že bychom se měli vrátit do Česka. Ale nikdy neříkej nikdy. Byli bychom rádi, kdybychom mohli zůstat v Americe a dařilo se nám jako doteď. Musím zaklepat a myslím, že směle můžu říct, že jsme to dali,“ dodala Zuzana.

Témata: Zuzana Belohorcová USA