Velká biatlonová svatba! Krčmář se oženil. Jaká byla veselka?

Michal Krčmář (biatlonista)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. května 2023 21:20

Už se snubním prstenem na ruce dorazil ve středu Michal Krčmář na vyhlášení ankety o nejlepšího biatlonistu roku. Olympijský medailista pojal v minulých dnech za manželku dlouholetou partnerku Romanu, s níž má syna Viktora.

"Myslím si, že za tu dobu, co jsme s Romčou spolu, jsme si prošli tolika životními situacemi, že to pro nás bylo spíše stvrzení vztahu. Já to bral tak, že se kolem nás sešli ti nejbližší lidé a mohli jsme je vidět," uvedl Krčmář. "Ten den plynul velmi rychle. Možná jsem se nestihl ani se všemi vidět, ale snad jsem se všemi pozdravil. Moc jsme si to užili, a co mi psali známí, tak to byl pro všechny super zážitkový den," doplnil.

Svatba se konala v Zašové na Vsetínsku a Krčmář pozval zhruba 180 hostů. Část tvořili i lidé z biatlonového prostředí. "Když jsem to sečetl, tak s rodinami jich bylo kolem 65. Ono se to nezdá. Matt Emmons má čtyři děti, takže jich bylo šest, pak čtyři Rybářovi, Málkovi… Ono to naskáče," líčil stříbrný olympijský medailista z Pchjongčchangu.

Nervózní byl jen z toho, aby v kostele správně přeříkal svatební slib. Novomanželé pak museli před obědem absolvovat minizávod na dřevěných lyžích se střelbou do terče. Jinak se oslavy nesly v tradičním duchu, nechybělo krájení dortu ani první tanec.

"Ten následoval po smršti hry, kdy jsem musel zkonzumovat pár panáků slivovice, takže jsem měl hodně volná kolena. Možná až moc," žertoval Krčmář. "Ačkoliv jsme měli s manželkou tři taneční lekce, tak kroků mi moc nevyšlo a pletly se mi. Zachránil mě syn Viktor, kterého jsem měl na první minutu na rukách. Takže jsme to jen odploužili," doplnil rodák z Vrchlabí.

Témata: Michal Krčmář (biatlonista)