Děsivou nehodu přežili Decastelo, Langmajer a Zedníčková

Eva Decastelo 5

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

13. května 2023 11:25

Jako zázrakem děsivou nehodu přežili herci Lukáš Langmajer (42), Eva Decastelo (44) a Lucie Zedníčková (54), která se odehrála na dálnici D1 těsně před Brnem.

Herci jeli na představení A do pyžam! do Opavy, těsně před Brnem se však nechtěně stali účastníky autonehody, do které se připletli. O nehodě informoval 6. května web Kulturní portál „Vážení diváci, auto s našimi herci mělo cestou do Opavy autonehodu a tak bohužel nebudeme moci odehrát dnešní představení.“

Podle webu Extra.cz bylo viníkem auto před nimi, které předjíždělo kamion, roztočilo se a vrazilo do dodávky s herci. Řidičem byl Lukáš Langmajer, který zachoval chladnou hlavu a situaci se snažil vzít do svých rukou. 

„Zvedla se jim kapota, airbagy a hodilo je to směrem na ten kamion. A on se přesto zachoval jako profík, i když toho nemohl moc vidět, a našel skulinu, kterou vyjel. Protlačil se nějak mezi tím kamionem a tím roztočeným autem a možná všem zachránil život,“ prozradil svědek, který byl na místě nehody.

Herci vyvázli bez zranění. Jen pár hodin po nehodě zveřejnil Michael Třeštík, otec přítele Evy fotografa Tomáše Třeštíka, na svém Facebooku fotografii zdemolovaného předku auta, ve kterém herci jeli. Při pohledu na fotografii se dá říct, že měli všichni veliké štěstí.

Témata: Lukáš Langmajer Hromadné autonehody svět Lucie Zedníčková Eva Decastelo