Mykytenko ze Svatby na první pohled ukázala své o 10 kilogramů hubenější tělo: Takhle teď vypadá v bikinách

Natalia Mykytenko 4

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

7. května 2023 15:30

Natália Mykytenko, hvězda reality show Svatba na první pohled, se v poslední době na sociálních sítích příliš neukazovala. Jak před nějakou dobou sama uvedla, nechtěně zhubla 10 kilogramů a momentálně se je snaží získat zpět.

Hvězda reality show odletěla se svým přítelem na pár dní na Ibizu, kde si společně užívali sluníčka, moře a krásného počasí. Jak už bývá zvykem, nesmělo chybět ani tradiční focení v bikinách na pláži. Svým fanouškům se zároveň pochlubila, že se jí po delší době konečně daří i přibírat.

„Normálně se musím tady pochválit. Jsem ráda, že jsem přibrala +5kg. Konečně. Ani nevíte, jakou mi to udělalo radost, když jsem se zvážila a viděla tam 55kg. Začínám se opět cítit skvěle ve svém těle. Opět musím potvrdit, že všechno, je to o naší hlavě a jak to máme nastavené," napsala Mykytenko.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Natáliia Mykytenko 🇺🇦🇨🇿🇸🇰 (@mykychick)

Ohlasy fanoušků na sebe nenechali dlouho čekat. „Gratuluji Natálko. Pamatuji si tvé příběhy o tom, jak jsi byla nešťastná, že nepřibíráš. Jsem ráda, že se to zlepšilo," napsala jí jedna fanynka do komentářů. Objevili se však i ty negativnější, a to převážně na její zvětšené poprsí: „Až na ty nehezky udělaná prsa, super. Škoda. Nevím kdo Vám je dělal, ale za mě nepovedený," napsala jí další ze sledujících. 

Témata: Natáliia Mykytenko