Jakub Prachař měl takovou radost, až si z toho sundal kalhoty: Co ho tak rozveselilo?

Jakub Prachař 2

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

4. května 2023 15:44

Herec a moderátor Jakub Prachař (39) se svými kamarády strávil bujarou noc na večírku k poctě a oslavě vítězství jeho milované fotbalové Slavie. Měl takovou radost, až se svými fanoušky pochlubil svým holým potetovaným zadkem.

Jakub Prachař je vášnivý fotbalový fanoušek, a speciálně fotbalové Slavie. Včera se podařilo mužstvu vyhrát MOL Cup, konkrétně vyhrálo nad Spartou Praha, což je hlavní rival Slavie již mnoho let. Jakub samozřejmě nechtěl tento důležitý zápas vynechat a poctivě vše sledoval i se svými kamarády. 

Když přišlo vítězství, rozjel se v obýváku slušný večírek. Jakub měl z vítězství takovou radost, že si stáhnul kalhoty a nechal se vyfotografovat v dresu i se svým potetovaným zadkem, na kterém má vytetovaných pár jmen z klubu. „Díky chlapci," okomentoval Prachař fotografii.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Odezva od jeho fanoušků samozřejmě nechyběla. Dohromady se míchaly  jak pozitivní, tak negativní komentáře. „Je to chlap a fandí Slavii. Tak co? Normální zdravá radost," napsala jedna jeho fanynka. „Ty jsi pořádné číslo, ale aspoň pozitivně naladěný," napsala další fanynka. 

Témata: Jakub Prachař