StarDance 2023: Co ČT práskla na hvězdy? Libují si v tichu či chovu želv!

ČT představila účastníky 12. řady StarDance. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. dubna 2023 10:40

Zase o něco více se televizní diváci v posledních dnech mohou těšit na chystanou podzimní řadu StarDance. Už totiž víme, kdo bude na parketu soutěžit. A Česká televize poskytla i mnohé zajímavosti ze života hvězdných tanečníků.

Mezi největší hvězdy dvanácté řady patří herci Ivana Chýlková a David Prachař, zpěvák a skladatel Richard Krajčo či modelka a moderátorka Iva Kubelková. Show se zúčastní také manželský pár Adamczykových - herec Marek a snowboardistka Eva (za svobodna Samková).

Nejpřekvapivějším jménem pro diváky bude herečka Darija Pavlovičová. Desítku soutěžících pak doplňují zpěvačka Tereza Mašková, cukrář Josef Maršálek a vodní slalomář Vavřinec Hradilek.

Na instagramu se ČT pověnovala soutěžícím. Víme tak třeba, že Chýlková má nejraději ticho. O manželech Adamczykových jsme se zase dozvěděli, že oba měli v dětství morčátko pojmenované Ferda.

David Prachař je sice hercem, ale ovládá i hru na hudební nástroje, konkrétně na klavír, housle a saxofon. O Richardu Krajčovi je teď už známo, že chová 11 želv. 

Témata: StarDance Česká televize Ivana Chýlková Richard Krajčo David Prachař