StarDance 2023: Hvězdy se chystají tančit! Krajčo, Chýlková i manželé

ČT představila účastníky 12. řady StarDance. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. dubna 2023 14:36

Česká televize dnes představila desítku soutěžících, kteří budou po letních prázdninách bojovat o titul krále a královny tanečního parketu. Na Kavčích horách totiž chystají dvanáctou řadu taneční show StarDance. První epizoda poběží na obrazovkách v říjnu.

"Tak to jsou oni!" píše se u fotografie, na které je všech deset účastníků připravované další řady soutěže. Česká televize ji dnes zveřejnila na facebookovém profilu StarDance. Už tradičně nechybí v sestavě umělci, sportovci a další známé osobnosti.

Mezi největší hvězdy patří herci Ivana Chýlková a David Prachař, zpěvák a skladatel Richard Krajčo či modelka a moderátorka Iva Kubelková. Show se zúčastní také manželský pár Adamczykových - herec Marek a snowboardistka Eva (za svobodna Samková).

Nejpřekvapivějším jménem pro diváky bude herečka Darija Pavlovičová. Desítku soutěžících pak doplňují zpěvačka Tereza Mašková, cukrář Josef Maršálek a vodní slalomář Vavřinec Hradilek.

Při starém vše zůstává u moderátorů a v podstatě i u porotců. Pořadem budou provázet Marek Eben a Tereza Kostková, výkony celebrit a jejich tanečních partnerů se chystají hodnotit Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Richard Genzer. Jan Tománek se vrátí na parket.

StarDance naposledy proběhla na podzim 2021. Vítězi jedenácté řady se stali herec Jan Cina a jeho taneční partnerka Adriana Mašková. Ve finále se s nimi utkali farářka Martina Viktorie Kopecká a krasobruslař Tomáš Verner.

Témata: StarDance Česká televize