Kristýna Leichtová: Finance dochází, chci být šťastná! Otevřená zpověď herečky

Kristýna Leichtová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. dubna 2023 15:47

Kristýna Leichtová neprochází zrovna lehkým obdobím. Na Instagramu přiznala, že se jí nedaří, a chtěla by být opět šťastná.

"Ach jo. Já chci bejt šťastná! A svobodná ve svém rozhodnutí a práci. A nedaří se mi to. Sakra už rok se mi to nedaří!!! Vím že dělám správnou věc! Ve správnou chvíli a pro lidi kteří to chtějí a potřebují, ale padám hlouběji než sem si dokázala představit!" napsala herečka na svém Instagramu.

Ztrácím sílu nejen po pracovní stránce, ale i po rodinné a lidské. Už je to úmorný a je toho moc. Vzlyk," dodala smutně.

Její příspěvek vyvolal vášnivé debaty, na které záhy zareagovala v dalším postu. "Ono by to chtělo nějaký dovysvětlení aby nevznikalo blábolení a pak mrzení, žejo?" napsala.

"Tak hele, Kotku světa rapidně dochází finance. A vzhledem k tomu že to jsou především moje finance, tak mně dochází finance. Jasně, “nemít prachy, nevadí”. Ale někdy už to fakt vadí. Děláme všechno možný, vymejšlíme nový věci, jsme dostupnější, hledáme dotace a možnosti, ale fakt to vyčerpává a fakt v tom není ani za nehet svobodym" napsala.

"Nicméně tomu našemu Světu moc věřím, myslím si že má smysl a nechci ho pustit. Ale jsem z toho unavená a chci mít víc volna na rodinu a na sebe… Tak o tom ten předešlý post byl… Dobrý to bude hele," dodala s odkazem na projekt, který je kombinace koutku pro děti s profesionálním hlídáním s coworkingovým prostorem pro maminky v centru Ostravy.

Témata: Kristýna Leichtová