Velká láska z MasterChefa! Vojta a Bety se zasnoubili!

Vojta a Bety si řekli ANO

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. dubna 2023 10:45

To, co začalo jako láska v kulinářské show MasterChef, skončí svatbou. Sympatický pár Vojta Urban a Alžběta Minaříková oznámili, že se zasnoubili!

Výživový a lifestylový kouč se v roce 2019 proslavil jako Muž roku a na svém webu na sebe prozrazuje, že pochází z valašského Vsetína, kde hrál hokej. "Protože se tam kromě pití slivovice nic moc jiného dělat nedalo," podotýká vtipně.

Během působení na MFF UK a VŠE začal pracovat jako osobní trenér a v roce 2016 založil projekt Urbanlife, který sdružuje odborníky z oblastí nutriční terapie, fyzioterapie, psychologie, chronobiologie a trenérství.

Nyní ho čeká další životní milník. Požádal o ruku svou partnerku Alžbětu Minaříkovou alias Bety, s níž se zná už od castingových kol loňského ročníku soutěže MasterChef. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Vojta Urban | Kouč životního stylu (@vojtaurbanlife)

Postupem času si k sobě našli cestu a ještě v průběhu soutěže se z nich stal pár. A do roka a do dne by měli být manželé. Jak totiž oznámili na Instagramu, jsou zasnoubeni.

"Bude veselka!" napsali na Instagramu a přiložili stylovou fotografii nejen s prstýnkem, ale i kuchyňským nožem. "Řekl jsem si, že je čas to někam posunout i s ohledem na to, že plánujeme rodinu, chceme víc dětí a být v rámci možností mladí rodiče. A taky si užít svatbu s našimi blízkými, která by byla pořádný mejdan. Takže míček byl na mojí straně," řekl serveru Super.cz Vojta.

Témata: MasterChef Vojta Urban