Britney Spears se vymstil jeden z jejich tanečků: Co zpěvačku zradilo?

Britney Spears

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

21. dubna 2023 11:16

Zpěvačka Britney Spears (41) je poslední dobou v podvědomí fanoušků známá svými tanečky v provokativních outfitech. Většinou se skládá ze spodního dílu plavek, bolerka, nebo šatů. Kolikrát je to na hraně, tentokrát ji však jeden zradil.

Zpěvačka je sociálních sítích velmi aktivní, ráda předvádí svým fanouškům různé tance a když zrovna netančí, tak si občas i ráda za provokuje. Nejednou se ukázala na instagramu nahá, čímž na sebe samozřejmě hodně upozornila. 

Nedávno si dala od svých tanečků a podobných příspěvků pauzu,  zveřejňovala spíše různé citáty a fotografie s manželem Samem Asgharim. Teď se k nim však znovu vrátila. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený River Red (@britneyspears)

V posledním z nich, který můžeme na jejím instagramu najít se však již nevyhnula menšímu trapasu. Měla na sobě bílé bolerko, růžový spodní díl plavek a bílé kozačky. Bolerko bylo ovšem moc krátké a díky jejím energickým pohybům si neuhlídala jedno ňadro, které ji vylezlo ven. Zpěvačka si však z toho nic nedělala a pokračovala dál, video zakončila se vztyčeným prostředníkem.

Témata: Britney Spears