FattyPillow se rozpovídal o svých dětských snech: S čím se svěřil fanouškům?

Fatty Pillow (streamer)

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

20. dubna 2023 21:54 | Aktualizováno: 21. dubna 2023 11:44

Streamer FattyPillow (30) se minulý rok svěřil svým fanouškům, že ho trápí psychické problémy. Na sociální sítě často zveřejňuje různé povzbudivé příspěvky a snaží se být vzor pro svoji komunitu, která je opravdu veliká.

FattyPillow, vlastním jménem Karel Sivák, nebyl ještě před pár lety brán jako ta nejlepší inspirace pro děti a mladistvé. Od doby, kdy se však svěřil se svými problémy je ještě oblíbenější než kdysi. Snaží se předávat radost svým fanouškům, a také jim pomáhat. Často vzpomíná na své začátky a cestu, kterou za tu dobu ušel. 

Na jeho instagramu se objevila fotografie malého Karla, který drží v ruce herní ovladač. Pod fotkou je text, kde se Streamer ve svých myšlenkách vrátil ke svému mladšímu já. Mluví o svých snech, jak si přál být slavný, doufal, že ho lidé budou mít rádi takového jaký je a že by na něho malý Karel byl moc pyšný.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený FattyPillow (@fattypilloww)

„Děkuji že jste na této cestě pořád se mnou. Začalo to v malém pokoji kde jsem strávil skoro celý život, potom Praha, Pelhřimov, potom zase zpět v pokojíčku v Třebíči s mikrofonem v hrnku a teď opět nové místo v Praze. Ale víte co? Vždy když zapnu stream, cítím se doma ať jsem kdekoliv," napsal v jednom nedávném příspěvku na svém instagramu.

Témata: Fatty Pillow (streamer)