Andrea Verešová je právem hrdou maminkou: její dcera Vanessa na sněhu jenom válí

Andrea Verešová 4

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

19. dubna 2023 23:02

Modelka Andrea Verešová (42) poslední dny trávila ve Švýcarsku, které bylo ještě plné sněhu, ale nebyla tu jen tak náhodou. Kromě pracovních povinností tu byla i jako podpora pro její dceru Vanessu, kterou čekal Evropský pohár na snowboardu.

Andrea Verešová má velmi úspěšnou dceru Vanessu. Ta zdědila krásu po mamince, ale její srdce jí víc táhne ke sportu a to konkrétně na snowboard. Když se podíváte na její sociální sítě, neuvidíte skoro nic jiného než její jízdy a skoky na prkně. Zúčastnila se již i mnoho soutěží a získala nejvyšší umístění. 

Poslední soutěž probíhala ve Švýcarsku na hoře Corvatsch odkud si také odvezla druhé místo z kategorie Big air. „Minulý týden jsem si v Corvatsch užila hodně zábavy a jsem ráda, že si domů vezu 2. místo z Big airu" okomentovala své pocity mladá závodnice.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Vanessa (@_vanejsa)

Andrea se samozřejmě tímto úspěchem nazapomněla pochlubit u sebe na instagramu, kde zároveň prozradila, co jí čeká než pojede dceru podpořit na finále do Kaprunu „Vanessa vybojovala krásné 2 místo na Europa Cupu a můžeme vyrazit do Kaprunu na finále Evropského poháru. Ještě předtím mě však čeká pracovní cesta na Slovensko. Natáčení zábavného pořadu a přehlídka na Bratislavských Módnich Dnech v Bratislavě."

Témata: Andrea Verešová Vanessa Volopichová