Absolonová se vrátila v čase: Byla jsem úplně blbá... ale hezčí než kdy jindy!

Monika Absolonová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. dubna 2023 14:20

Moniku Absolonovou už jsme viděli s dlouhými i krátkými vlasy, je zkrátka zřejmé, že vzhled i ona sama řeší. A byly doby, kdy ho řešila ještě mnohem více a byla velmi kritická.

Absolonová zavzpomínala na rok 2003, kdy byla po rozvodu a vyrazila se dvěma kamarády do Chorvatska. Společně tehdy nafotili snímky, které se jí nedávno dostaly do rukou. A s nimi se vrátily i vzpomínky. 

"Co super nebylo, byl můj vnitřní pocit... úplně si vybavuju, jak jsem se cejtila hnusná a tlustá," svěřila se po letech. Sami přitom můžete posoudit, jak to bylo. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova)

"Teď na ty fotky bez retuše, filtrů a všech vymožeností dneška koukám jak puk a říkám si, že jsem byla úplně blbá! Myslím, že jsem hezčí asi nikdy nebyla, ale tenkrát jsem se tak neviděla a upadala do různých blbých pocitů," zmínila zpěvačka.

Na závěr Absolonová vysvětlila, proč to lidem píše. "Abyste se vyprdli na mindráky a žili tady a teď a nevzhlíželi k různým idolům, ideálům krásy, který ve skutečnosti třeba ani tak hezky, jak si představujete, nevypadají," vzkázala. 

Témata: Monika Absolonová