Mariana Prachařová oslavila "29" narozeniny: Je to normální den jako každý jiný

Mari Prachařová 4

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

18. dubna 2023 20:59

Herečka a zpěvačka Mariana Prachařová (29) oslavila narozeniny, ze kterých však už nemá takovou radost jako dřív. Všichni si ji pamatujeme z kultovního seriálu Horákovi, kde jí bylo pouhých 12 let, ale od té doby již utekl nějaký ten pátek a z malého káčátka vyrostla velmi půvabná slečna.

Mariana pochází z velmi slavné herecké rodiny, je dcerou Davida Prachaře a Dany Batulkové, z této dvojice má ještě staršího bratra herce Jakuba Prachaře. Potom má ještě další dvě mladší sestry, které jsou z páru David Prachař a Linda Rybová. 

Narozeniny nejsou pro Prachařovou bůhvíjaký terno. „Nikdy jsem nebyla ten typ, co by rád pořádal oslavy a byl středem pozornosti. Já si to ráda oslavím s rodinou a tak nějak v průběhu s kamarády a nejbližšími, ale jinak? Je to pro mě prostě normální den jako každý jiný," okomentovala svůj veliký den pod fotkami s dortem ozdobený květinami. 

 „Děkuju za nečekaný dort, který mi připomněl, že na můj věk už je to po jedné svíčce náročný, tak je lepší zapíchnout tam prostě to číslo," dodala ještě Prachařová.

Mariana se dostala k herectví již ve svých 10 letech. Její první rolí byla rovnou pohádka Poklad na Sovím Hrádku (2004), avšak více se proslavila v již zmíněném seriálu Horákovi (2006). Zahrála si také v sitcomu Comeback (2008) a od roku 2015 hraje v seriálu Ulice.

Témata: Mari Prachařová