Takhle vypadá Agáta Hanychová 6 dní po porodu: Fanoušci nevěří svým očím

Agáta Hanychová 3

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

17. dubna 2023 23:56

Není to zase tak dlouho, co se stala influencerka a modelka Agáta Hanychová (37) trojnásobnou maminkou. Přivedla na svět dceru Rozárkou, jejímž otcem je podnikatel Jaromír Soukup. Oba jsou z malé Rozárky velmi nadšení, avšak Agáta nezahálela a první fotky po porodu ve spodním prádle jsou tady.

Agáta Hanychová je známá tím, že se svými fanoušky sdílí téměř celý svůj život na sociálních sítích. Mezi posledními příspěvky na jejím instagramu se objevily fotografie ve spodním prádle, u kterých prohlásila, že bude hubnout bez různých diet. Také prozradila, že přibrala 17 kilogramů.

„Jen pro silné povahy. Přibrala jsem z 60 kg na 77 kg… Krása. A vím, že mě máte rádi, protože ukazuju realitu. Takže s kůží na trh. A jdeme pomalu na to…nebudu držet žádné diety, jen vynechám kila čokolád a litry zmrzlin a začnu se pomalu hýbat pod vedením Very Cechlové,“ napsala Hanychová pod příspěvek a dočkala se i mnoha pěkných komentářů.

„Po porodu? Vypadáš neuvěřitelně. Ještě, že jsem neměla po mém porodu ten Instagram," napsala Lucie Šlégrová. Eva Decastelová se přidala s komentářem „Vypadáš skvěle," a jedna fanynka přispěla slovy „Agátko, vypadáte skvěle! Jako byste ani nerodila. Hlavně ať jste obě zdravé."

Témata: Agáta Hanychová