Alžběta Kolečkářová ze SuperStar truchlí: Smrt partnera a otce dětí!

Alžběta Kolečkářová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2023 14:20

Alžběta Kolečkářová, která se zúčastnila druhé řady Česko Slovenské SuperStar, prožívá mimořádně těžké chvíle. Její partner se totiž rozhodl pro dobrovolný odchod ze světa, jak uvedla zpěvačka i její management.

O tragické spolupráci informoval její management z M.P. Production. "S hlubokým zármutkem si Vám dovolujeme oznámit, že zpěvačka Alžběta Kolečkářová v posledních dnech prochází nejtěžším životním obdobím. Svůj život dobrovolně ukončil její milovaný partner a otec jejích dvou dětí Marcel G.," uvedli zástupci zpěvačky v tiskovém vyjádření. 

"Zanechal po sobě nejen zarmoucenou partnerku a rodinu, ale především dvě malé děti, jejichž matkou samoživitelkou se Alžběta ze dne na den stala," dodali.

Samotná Kolečkářová sdílela tragickou zprávu se svými fanoušky na instagramu. "S bolestí v srdci vám chci oznámit, že opustil tento svět náš milovaný Marcel," napsala.

"Bohužel, život občas přichystá události, které neovlivní ani žádná duše a ani žádná vyšší síla. Věřím, že našel svůj klid a mír v duši. Tímto všechny uctivě prosím o zachování piety a respektu vůči celé rodině. Bude to nelehké období, se kterým se musíme vypořádat a načerpat síly," podotkla.

Témata: Alžběta Kolečkářová