Marpo slibuje show, jakou pražská hala ještě nezažila!

Marpo

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. dubna 2023 21:40

Po dlouhých pěti letech se zpěvák, rapper, bubeník a fighter Marpo vrátí na halová pódia. V sobotu 9. prosince 2023 totiž zavítá se svým TroubleGangem do pražského O2 universa, kde předvede velkolepou hudební i vizuální show. Vstupenky v prodeji v oficiálních sítích Ticketmaster a Ticketportal.

„Show, jakou O2 universum ještě nezažilo,“ tak akci vystihuje sám Marpo a každý, kdo jenom trochu zná Marpovu koncertní historii ví, že tohle není jen typické marketingové klišé. „Jednou jsem si dal za cíl, že vyprodám všechny haly v Praze. V roce 2016 jsme vyprodali Inchebu i Fórum Karlín, v roce 2018 pak O2 arenu a říkal jsem si, že mám teda asi splněno. Jenže pak se v roce 2019 otevřelo O2 universum, a tak bych rád i téhle hale ukázal, co znamená TG SOLD OUT SHOW,“ říká s úsměvem Marpo, vlastním jménem Otakar Petřina ml.

Koncept koncertu bude založený na velkolepé hudební, vizuální a efektové show, kterou bude mít pod taktovkou světově uznávaný stage designer Martin Hruška. „Martin dělal s Otou všechny jeho milníkové koncerty už od SaSaZu, takže byl pro nás jasnou volbou. Nechceme dělat koncerty jenom pro to, aby proběhly a za týden o nich vlastně nikdo nevěděl. Naším cílem je, aby návštěvník z koncertu odcházel plný pozitivních emocí, nabitý energií a přirozenou touhou zažít tohle znovu,“ uvádí manažer kapely Lukáš Dejl.

V rámci show zazní Marpova starší tvorba, ale i skladby z nového EP DON’T QUIT NOW a připravované 9. sólové desky, která by měla vyjít během podzimu letošního roku. Mezi hosty večera by neměl chybět Sebastian, který s Marpem nazpíval úspěšný singl Nezapomínám nebo Marpova partnerka Lenny, jejichž společný singl Kruh má na YouTube již téměř 9 milionů zhlédnutí. Celé akci bude předcházet tradiční fanouškovský pochod Prahou, kterého se pravidelně účastní tisíce lidí.

Prodej vstupenek pro veřejnost startuje 13. dubna 2023 v 10:00. Nejlevnější vstupenka přijde na 799 Kč. V prodeji bude i limitovaný počet vstupenek za 2499 Kč, které zahrnují Meet & Greet s Marpem   a kapelou TroubleGang. Vstupenky bude možné zakoupit v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Témata: Marpo (zpěvák)