Půvabná Tereza Kerndlová ráda vystavuje svoje svůdné křivky

Tereza Kerndlová 18

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

3. července 2018 15:04

Zpěvačka Tereza Kerndlová (31) je sice vdanou paní, ale přesto se ráda vystavuje na sociálních sítích. Určitě se nemá za co stydět a jejímu manželovi může závidět nejeden muž.

Kromě zpívání také ráda cestuje a své fotografie vkládá pravidelně na Instagram.

"Cestuji, cestuji po naší krásný zemičce!!! Taky mám prázdniny, že jo... Víš, že držím slib, takže dneska Červená Lhota, Karlovy Vary a teď poslední zastávka Česká Lípa... za 100 km až!" připsala k jedné z fotografií.

Tereza je téměř už pět let vdanou paní. V srpnu 2013 si vzala za manžela svého dlouholetého přítele Reného (47), se kterým je už od svých 17 let.

Na Instagram mu napsala hezké přání k narozeninám. "Pokud je to spojenectví, pokud jste sami dva proti světu, pokud se probouzíte s tím, že se vám přes noc stýskalo, i když jste leželi vedle sebe - tak jde o něco speciálního, čeho si v dnešním světě musíš vážit... Miluji tě za tvou velkorysost, obětavost, za tvou upřímnost a lásku, kterou mi dáváš... za tvoji kreativitu, odvahu a oddanost a za to, jaký vztah spolu máme!!! Jsi ten nejlepší chlap, jakého jsem si mohla po svým boku přát... Nádherné Narozeniny!!! Navždy a i potom tvoje T." 

Jak je vidět, jejich láska je opravdová a my jim přejeme mnoho šťastných společných let.

Témata: Tereza Kerndlová