Michal Hrůza: PRVNÍ SLOVA o zadržení útočníka v Praze!

Michal Hrůza

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. dubna 2023 10:00

Velký obdiv si v posledních hodinách vysloužil Michal Hrůza, který navzdory špatné zkušenosti z minulosti zasáhl proti útočníkovi. Ten v Praze bezdůvodně napadl několik lidí.

K napadení došlo v Dejvicích, policie o případu informovala ve čtvrtek s tím, že hledá případné poškozené. Zranění dalších osob pak zachránil duchapřítomný Hrůza.

"Viděl jsem, že nějaký člověk mlátí ženu a poté utíká. Tak jsme si řekl, že ho doběhnu, protože bezdůvodně dal pěstí ženě, která něco takového vůbec nečekala. Asi po 300 metrech jsem ho doběhl a položil na zem. Poté přijeli policisté, dali mu pouta a odvedli ho," sdělil hudebník ČTK.

"Tím, že jsem neběžel za ním, ale vedle něho, tak jsem měl čas si ho prohlédnout. Byl to takový kluk, že na mě nepůsobil nebezpečně. Teprve pak jsem se dozvěděl, že měl v batohu kudly, prostě nějaký blázen," poznamenal hitmaker.

Hrůza si však nepřeje být veleben. "Nezachoval jsem se jako nějaký hrdina, ale jako normální člověk, protože kdybych ho nechytil já, tak by třeba napadl ještě další lidi," dodal.

Témata: Michal Hrůza (zpěvák)