Jenovéfa Boková: První fotky potomka a dojemná slova!

Jenovéfa Boková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. dubna 2023 15:00

V březnu se maminkou stala Jenovéfa Boková, ale dosud se radostnou novinkou z osobního života moc nechlubila. To se nyní konečně změnilo. Na instagramu ukázala první fotky a prozradila další podrobnosti.

Boková rodila na Bulovce, takže nezapomněla na úvod poděkovat tamnímu personálu za péči o ni i její novorozenou holčičku. "Nikdy jsem nečekala, že by se mi z šestinedělí nechtělo domů," svěřila se.

"Asi za to mohl i ten fakt, že jsem dostala krásný pokoj a byl tam se mnou celou dobu můj Adam. To hodně na psychiku pomůže a přála bych si, aby tohle mohla zažít každá novopečená maminka," podotkla.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ▪️Jenovéfa Funina Boková▪️ (@jefunina)

Herečka jmenovitě poděkovala také porodní asistentce. "Přála bych každé ženě, aby měla vedle sebe partnera, před kterým se nemusí stydět odhalit v těch nejintimnějších a nejzranitelnějších chvílích a možnost mít se o něj opřít psychicky i fyzicky," vysvětlila.

"Myslím na všechny maminky, co z nějakého důvodu jsou na svoje miminka samy. Všechny maminky jsou hrdinky, ale vy jste superhrdinky!" dodala Boková.

Témata: Jenovéfa Boková