Je Dáda Patrasová "mimo"? Soukup má osobní zkušenost, řekl to jasně!

Dagmar Patrasová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. dubna 2023 10:00

Dáda Patrasová se v poslední době stala předmětem zájmu Jaromíra Soukupa, který se jí několikrát věnoval ve vysílání své televize. Vzhledem k nejrůznějším skandálům a trapasům se není čemu divit.

Jak jsme vás informovali, Soukup natočil o Patrasové další díl cyklu portrétů známých osobností z umělecké sféry. V pořadu VIP svět Speciál se pak vyjádřil k jejímu tolik diskutovanému vystoupení ve Víkendové Snídani na Nově.

Konkrétně se mu nelíbily výtky diváků ohledně jejího vzhledu, totiž že je oteklá a nevypadá dobře. Miliardář poznamenal, že lidé zkrátka stárnou. Konkrétně manželce Felixe Slováčka bude tento měsíc 67 let. 

"Vyčítat jí, že nevypadá tak dobře jako tehdy, je asi tak stejně chytré jako říkat, že Cindy Crawford už není tak krásná jako před třiceti lety. Prostě čtyřicet let ženám pár vrásek udělá," konstatoval Soukup podle týdeníku Sedmička.

On sám ji měl ve studiu, na což zavzpomínal. "Je pravda, že je tak trochu mimo, hůře reaguje na otázky, ale nemůžete to přičítat alkoholu. Já jsem ji u nás nikdy opilou neviděl," dodal. 

Témata: Dagmar Patrasová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)