Aneta Vignerová potvrdila svatbu s Kolečkem: PRVNÍ SLOVA!

Aneta Vignerová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2023 9:19

Když už to vypadalo, že Petra Kolečka definitivně získala Denisa Nesvačilová, je tady zvrat všech zvratů. Aneta Vignerová po předchozích spekulacích potvrdila svatbu s režisérem a scénáristou.

Ještě počátkem března, když se předávaly ceny Český lev, se Kolečko objevil na veřejnosti s Nesvačilovou. Téhož měsíce ale nakonec stanul před oltářem s Vignerovou, se kterou má syna.

Modelka v reakci na spekulace potvrdila svatbu ve středu večer na instagramu. "Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc," poznamenala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Aneta Vignerova (@anetavignerova)

"Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného, ale bohužel média dění mezi námi používají již delší dobu jako zdroj senzací, tak to prostě je," pokračovala Vignerová.

"Jsou věci, které o tom všem každopádně víme jen my. Vám, co mě zde dlouhodobě podporujete, děkuji a věřím, že mě podpoříte i nyní. Všem ostatním přeji, aby se snažili najít více tolerance a lásky, tak jako se snažíme my dva s Petrem," dodala. 

Témata: Aneta Vignerová Petr Kolečko (scénárista) Denisa Nesvačilová