ČT oznámila škatulata, dotknou se i Událostí! Končí v nich snad někdo?

Česká televize

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. března 2023 9:29

Bez Jakuba Železného se aktuálně musí obejít zpravodajství České televize, která ale představila jeho nové kolegy v hlavních relacích Události a Události, komentáře. Kdo do týmu nově přibyl?

Železný odešel po provalení incidentu s městskou policií na neschopenku, takže posily se budou hodit. Mezi moderátory Událostí se konkrétně v tomto týdnu zařadí Barbora Kroužková.

V hlavní zpravodajské relaci se má také častěji objevovat Daniel Stach, který vysvětlí a rozvine vybraná témata. V Událostech, komentářích se kromě Kroužkové našlo místo také pro Daniela Takáče. 

"Barbora Kroužková i Daniel Takáč pracují v médiích přes třicet let. Barbora Kroužková v České televizi působila například v pořadech Dobré ráno a Studio 6. Oba jsou po léta tvářemi zpravodajské Čtyřiadvacítky, kromě kontinuálního vysílání uvádějí podvečerní Interview ČT24," připomněla tisková mluvčí televize Karolína Blinková.

"Daniel Stach působí v České televizi od roku 2010. Začínal jako redaktor pořadu Hyde Park ČT24, později se stal moderátorem navazující relace Hyde Park Civilizace, ve které již vyzpovídal desítky nositelů Nobelovy ceny. Je rovněž členem redakce vědy ČT a průvodcem pořadu Věda 24," dodala Blinková. 

Témata: Česká televize Daniel Stach