Eva Burešová: Na premiéře byla pod prášky!

Eva Burešová ukázala nový účes. 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. března 2023 15:49

Herečka Eva Burešová si vystřihla v roli Rachel v novém muzikálu The Bodyguard a podle ohlasů předvedla fantastický výkon. Jak ale sama přiznala, bez prášku by to asi nezvládla.

"Mám v sobě snad všechny legální drogy, co jsou. A díky bohu za ně, že jsem aspoň nějak mohla vystoupit," řekla serveru Super.cz. "To se prostě stává, že vždycky, když chce člověk podat nejlepší výkon a o něco mu jde, tak se možná snaží až strašně moc, že se vždycky něco pos..." dodala.

Přiznala, že před premiérou odehrála už dvě představení a bylo to super. "Dneska mě dohnaly všechny ty stresy a zodpovědnost," doplnila herečka.

Burešová už dříve na instagramu uvedla, že premiéra dala všem zabrat. "Je to okamžik, ke kterému cílíte celé ty měsíce zkoušení a velmi se těšíte, jak se vlastně ten váš výsledek bude líbit divákům. Zároveň je to obrovská zodpovědnost a jeden z největších stresů, co znám," napsala.

Poté se začala věnovat okolnostem nedávné zdravotní indispozice. "Hlas je hudební nástroj a někdy se stane, že pro to ani nic neuděláte a zpíváte vše s přehledem a s lehkostí, kterou si užíváte," dala se do vysvětlování. 

"Jiné dny jsou náročnější a vy si nevíte rady. Včera byl pro mě jeden z těch náročnějších večerů, kdy jsem místy propadala smutku i vzteku, ale i tak věřím, že si diváci naše představení užili. Určitě jo," uvedla.

Témata: Eva Burešová