Trapas nebo úmysl? Dagmar Havlová slavila jubileum, gratulace ale nepřišla!

Dagmar Havlová 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. března 2023 10:23

Už sedmdesáté narozeniny oslavila herečka Dagmar Havlová, což si kromě fanoušků uvědomují i její přátelé z řad slavných osobností. Jak se ale ukázalo, ne všechny gratulace dorazily, a na některé se čekalo marně!

Havlová, která prožila vlastně dva životy - jeden jako slavná herečka a druhý jako první dáma, oslavila kulaté 70. narozenin. Významné jubileum se samozřejmě hodně připomínalo.

Veřejně jí prostřednictvím sociálních sítí poblahopřáli například operní pěvec Štefan Margita nebo zpěvačka Monika Absolonová. Připojil se i Jakub Železný, který má přitom v posledních dnech svých starostí dost.

"Milá Dášo, hodně zdraví, síly do hraní i do charitativních projektů," napsal moderátor pořadů Události a Události, komentáře na České televizi do přání, které zveřejnil na twitteru. 

Absolonová popřála slavné oslavenkyni na instagramu. "Milá Dáši, krásné narozeniny! Buď zdravá a šťastná," napsala a prozradila zajímavou věc. "Před lety jsem si přečetla, že tato úžasná dáma slaví ve stejný den jako moje mamka."

Gratulace se objevila také na profilu Štefana Margity. "Milá Dášo, chci ti z celého srdce popřát vše nejlepší, hodně štěstí a hlavně zdraví," uvedl operní pěvec. "Moc si vážím toho, že tě znám," dodal.

Nezapomněla například ani Olga Lounová, která pro jubilantku Havlovou připravila narozeninovou oslavu! Jak ale upozornil server Aha, jednoho důležitého blahopřání se Havlová nedočkala. A to od Divadla na Vinohradech, jehož byla skoro 41 let členkou.

Server připomíná, že standardně vinohradská scéna přeje svým hvězdám buď na internetových stránkách nebo v divadelním měsíčníku, v případě Havlové, která z divadla definitivně odešla na konci roku 2020, se tak ale nestalo. 

Podle serveru může za vším stát Rozepře mezi Havlovou a vedením divadla, kdy se nebála svůj pohled na dění v divadle říci řediteli Töpferovi.

"Když na podzim roku 2019 přišla s tím, že skončí, snažil se ji šéf scény v souboru udržet. Chvíli se mu to v rámci smlouvy na hostování dařilo, pak ale za sebou Havlová zavřela dveře úplně. Celý problém v (ne)gratulaci vinohradské scény k 70. narozeninám bývalé první dámy je zřejmě zakopaný tady," tvrdí server.

Témata: Dagmar Havlová