Eva Burešová: Náročná premiéra po nemoci! Smutek, vztek, ale i hrdost

Eva Burešová (herečka) 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. března 2023 14:55

Eva Burešová se v posledních dnech potýkala se zánětem průdušek, přesto zvládla koncert i premiéru muzikálu. Ta byla mimořádně náročná, o čemž svědčí její vyjádření na sociální síti.

Burešová na instagramu uvedla, že premiéra dala všem zabrat. "Je to okamžik, ke kterému cílíte celé ty měsíce zkoušení a velmi se těšíte, jak se vlastně ten váš výsledek bude líbit divákům. Zároveň je to obrovská zodpovědnost a jeden z největších stresů, co znám," napsala.

Poté se začala věnovat okolnostem nedávné zdravotní indispozice. "Hlas je hudební nástroj a někdy se stane, že pro to ani nic neuděláte a zpíváte vše s přehledem a s lehkostí, kterou si užíváte," dala se do vysvětlování. 

"Jiné dny jsou náročnější a vy si nevíte rady. Včera byl pro mě jeden z těch náročnějších večerů, kdy jsem místy propadala smutku i vzteku, ale i tak věřím, že si diváci naše představení užili. Určitě jo," uvedla.

Herečka a zpěvačka následně zmínila, co si z toho bere. "Vždycky říkám, že pokud člověk udělá maximum, může být na sebe pyšný, i když výsledek není takový, o jaký se snažil. Dala jsem do toho maximum i něco navíc. Ten zbytek, co vyšel/nevyšel už byl v rukou božích," podotkla.

"Těším se, až budu úplně 200% zdravá a budu si moc představení užit natolik, abych po tom, co spadne opona, mohla říct : Jo, holka, tak tohle byl nářez," dodala Burešová. 

Témata: Eva Burešová