Burešová mění pohled na svět: Hlouposti už číst nebudu, vzkázala lidem!

Eva Burešová (herečka) 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. března 2023 14:58

Eva Burešová si na nezájem fanoušků o svou osobu na sociálních sítích rozhodně nemůže stěžovat. Naopak, zdá se toho být někdy až příliš. Proto hvězda "primáckých" seriálů lidem něco oznámila.

Burešová naznačila, že nebude reagovat na diskuze pod příspěvky. "Moje zprávy jsou vám zde otevřeny. Komentáře už ne. Je zbytečné číst hlouposti, které nemají žádný pádný cíl. Těším se na vás hlavně osobně," uvedla na instagramu.

Důvod? Na svět se podle svých slov začala koukat jinak. "Vždy, když nad něčím přemýšlím, nebo mě něco zatrápí, řeknu si, jak by se na tuhle situaci kouklo moje šedesátileté já?" nechala fanoušky nahlédnout do své mysli.

"Víte, co by mi řeklo? Trápila ses často kvůli naprosto zbytečným lidem. Přemýšlela jsi nad lidmi, kteří tvým životem ani fyzicky neprošli. Nic Ti nedali, jen vzali. Často Tvůj čas," poznamenala herečka a zpěvačka.

"Miluju svůj vlastní malý vesmír. Miluju své lidi v něm. Miluju svůj život. A kohokoliv, kdo mi do něj zkusí zasít semínko pochybnosti o sobě či mých blízkých, obejdu," vzkázala Burešová.

Témata: Eva Burešová