Románek s kadeřníkem? Taťána Kuchařová otevřeně promluvila o známostech!

Kuchařová, Taťána 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. března 2023 19:39

Taťána Kuchařová je i více než rok po rozvodu stále sama. Bývá sice vidění například v přítomnosti kadeřníka Tomáše Arsova, sama ale přiznala, jak na tom oba jsou.

Sama Kuchařová přiznává, že partnera zatím nemá. "Casting stále pokračuje," řekla magazínu Aha s tím, že zmíněný Arsov by sice prošel do dalšího kola, ale není to reálné.

"Bohužel to máme oba dva zcela jinak," uvedla, čímž narážela na to, že kadeřník preferuje spíše partnery. 

"Je to ale nesmírně lidskej a talentovanej kluk, co si na nic nehraje, a myslím, že máme společnou houževnatost, disciplínu a obchodního ducha a taky smysl pro humor,“ dodala s tím, že ona sama vede velmi čilý společenský život a užívá si to.

Od rozvodu již uplynul rok a modelka se teprve začátkem nového roku definitivně odstřihla od vazeb na příjmení bývalého manžela. To ostatně okomentoval i sám Brzobohatý v Krausově show možná trochu nečekaně připustil, že chyba byla v závěru vztahu s Kuchařovou především u něj. 

"Ve chvíli, kdy dochází ve vztahu k nějakému nedorozumění a tomu, že každý v tom páru mluví jinou řečí, stane se to, že v nějaký moment už to člověk vzdá," poznamenal syn slavného herce. "Já jsem to vzdal, což mi vůbec není ke cti," svěřil se Brzobohatý a dodal: "Byl jsem iniciátorem rozchodu, proto jsem na pranýři."

Témata: Taťána Kuchařová