Andrea Pomeje se bude znovu vdávat!

Andrea Pomeje a Petr Plaček se zasnoubili. 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2023 12:56

Andrea Pomeje sice stále nosí příjmení zesnulého manžela, ale možná se to brzy změní. Před víkendem totiž oznámila fanouškům radostnou novinku z osobního života. Partnerovi Petru Plačkovi totiž řekla ano na žádost o ruku.

Stalo se tak už v pondělí 6. března. "Já to vůbec nečekala, vůbec! Věděla jsem, ze spolu už zůstaneme a že někdy na svatbu čas přijde, ale že to Péťa takhle naplánoval, mě fakt ani myšlenkou nenapadlo!" svěřila se na instagramu.

Pár si v uplynulých dnech vyrazil do Thajska, přičemž partner dýdžejky si chtěl během dovolené udělat společné fotky. V pondělí se vše konečně sešlo, jak bylo potřeba. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Andy Pomeje (@andreapomeje)

"Sedli jsme na motorku a jeli... na blind... hledat nějakou pláž, kde nikdo nebude! Najednou se nám vynořilo tohle místo… neskutečně nádherný! Nikde nikdo!" popsala Pomeje.

Nejprve vzniklo několik fotek. "A pak mi Péťa říká, že chce ještě jednu na stojáka… a já s milionem keců, že to je debilní pořád takhle stát vedle sebe, nakonec souhlasila... on ale nastavil místo foťáku video a zbytek už mám v mlze!" přiznala.

"Stáli jsme tam asi 15 minut. Vůbec bych neřekla, ze budu cítit tolik emocí! Ještě furt tu jsou! A taky bych vůbec neřekla, že by šel náš vztah ještě prohloubit, ale prostě jo, je to jiný... je to zase o něco intenzivnější. Budeme úplná rodina," dodala Pomeje. 

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček