VIP na Pavlově inauguraci: Kdo potvrdil účast na Pražském hradě?

Volební štáb Petra Pavla 9

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2023 10:40

O politiku se zajímají i mnohé slavné osobnosti, řada z nich hlasitě kritizovala Miloše Zemana během deseti let prezidentství. Dnes bude inaugurován nový prezident Petr Pavel, který na Pražský hrad pozval i některé známé tváře.

Z programu inaugurace na webových stránkách Pražského hradu vyplývá, že kromě oficialit dojde i na číši vína s hosty ve Španělském sále. Mezi nimi mají být i příznivci a podporovatelé nového prezidenta.

Už na konci ledna ve volebním štábu v pražském Karlíně slavily s Pavlem vítězství i některé celebrity. Přítomni byli herci Jiří Mádl, Dana Morávková a Zlata Adamovská, moderátoři Aleš Háma a Ondřej Sokol nebo zpěvačka Anička Slováčková.

Právě výše zmíněný Háma potvrdil, že dostal pozvánku na inauguraci. "Bohužel mi pracovní povinnosti nedovolí se zúčastnit. Užijte si tento mimořádný den a přeji hodně sil a trpělivosti při Vaší práci v úřadu," uvedl na instagramu s tím, že musí moderovat soutěž Kde domov můj. 

Účast naopak potvrdili někteří známí sportovci, například olympijský medailista ve vodním slalomu Vavřinec Hradilek nebo vítěz hokejového Stanley Cupu Jiří Hrdina. 

Témata: Petr Pavel Aleš Háma Vavřinec Hradilek (kajakář)