Známý moderátor se z Babišovy vlády pozvracel!

Jan Tuna

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. června 2018 18:27

Známý český moderátor Jan Tuna se v poslední době věnuje natáčení svého pořadu, v němž bez obalu kritizuje společnosti odírající české spotřebitele. Přesto ale neztrácí kontakt s politikou. A netají se tím, že není fanouškem současné vládnoucí garnitury.

Tuna už v úterý upozornil, že letošní rok je pro Českou republiku jedním z těch přelomových. Tentokrát ale v negativním slova smyslu. Na sociální síti totiž uvedl, že jsme od roku 1989 vstoupily do nejhoršího období.

"Právě jsme vstoupili do nejhoršího a nejtemnějšího dne naší země od r. 1989. Vracíme se do Mordoru. Oběti komunismu se obrací  v hrobech! #1938 #1948 #1968 #2018," napsal Tuna.

Ani dnes se jeho facebooku politika nevyhnula, během jmenování vlády Andreje Babiše totiž upozornil, že zvrací. Svůj příspěvek "Zvracím" následně rozvedl a napsal: "Zeman jmenoval vládu estébáka a trestně stíhaného podvodníka, která bude vládnout s podporou komunistů, kteří se tak vracejí k moci, do státních podniků, atd. V den popravy Milady Horákové komunistickými zrůdami..." uvedl.

Mnoho lidí mu v komentářích dalo za pravdu a ke všeobecnému znechucení se přidalo také. Následně Tuna také upozornil, že tato země "není v pořádku".

Témata: Jan Tuna