Proč Martin Dejdar utekl do Ameriky? Děly se divné věci!

Martin Dejdar 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. června 2018 16:45 | Aktualizováno: 1. července 2018 5:56

Není tajemstvím, že Martin Dejdar v České republice dlouho nebydlel. Za natáčením i moderováním létal až z daleké Floridy, kam se s rodinou přestěhoval. Nyní se vrátil zpět a prozradil, proč vlastně před lety odešel.

Proč Dejdar přestěhoval celou svou rodinu do Ameriky? Podle jeho slov to bylo kvůli dětem, které tu nebyly šťastné.

"Vůči dětem se tady ve škole odehrávaly divné věci a my se rozhodli ze dne na den, že odletíme. Aniž bychom věděli, co bude," vysvětlil magazínu Rodina Dnes.

"Klid tady asi nebudou mít nikdy - proto jsem rád, že syn žije v Americe. Když přijede, zablbne si, ale pořád mu říkám, že musí být opatrný, protože má blbé jméno. Bohužel. Je hrozný, když musí rodič dítěti říct, aby si dával pozor, protože se blbě jmenuje," dodal Dejdar.

On sám byl ale kvůli finančním problémům nucen Floridu nadobro opustit a vrátit se do Čech. S platem, který měl z Česka, nebyl schopen ufinancovat bydlení v Americe.

Podle něj by byla situace jiná, kdyby měl práci tam. Mohl by tam žít nastálo, ale i když tady nevydělával špatně, v přepočtu na dolary byl úplně jinde než Američané.

Na Floridě proto zůstal jen jeho syn Matěj, s hercem se naopak vrátila zpět do Čech jeho žena Daniela a dcera Sára. Tentokrát už prý natrvalo.

Témata: Martin Dejdar